Kunstnagels

Kunstnagels


Met kunstnagels kan ik dunne, broze nagels versterken. Kunstnagels zijn bijvoorbeeld ideaal voor schoonmaakpersoneel. Het is ook een oplossing voor nagelbijters, want een kunstnagel knabbel je er niet zomaar af! Met kunstnagels heb je in één behandeling direct mooie , lange nagels. En als er eentje afbreekt kun je die laten repareren. Na het bekijken van je natuurlijke nagels en in overleg met jou kan je dan een perfecte set maken.


Het acrylsysteem


Het acrylsysteem is gebaseerd op een poeder en een vloeistof. Door een penseel in de vloeistof en daarna in het poeder te dopen ontstaat een kneedbaar bolletje. Daarmee modelleer ik de kunstnagel. Het acrylsysteem hardt uit door blootstelling aan de lucht. Als de laag droog is (hard) is, vijl ik de nagels in model en polijst ze.


Verlenging


Het grote voordeel van kunstnagels is dat al je nagels direct dezelfde lengte krijgen. Ik kan je nagels op iedere gewenste lengte maken. Het is wel goed te weten hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels. Ik adviseer eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen. Doordat je eigen nagels groeien kan je in de tijd tussen de nabehandelingen wennen aan het langer worden van je nagels! Je kan dan altijd kiezen om ze weer korter te laten vijlen of je wilt de lengte die ze dan hebben toch houden en vijl ik ze weer mooi in model. Indien je zelf al mooie lange nagels hebt, kunnen we ervoor kiezen om alleen een verstevigende laag acryl aan te brengen. Dit noemen we een ‘overlay’. Zijn je nagels kort of ongelijk van lengte, dan kunnen we ze verlengen. Tips zijn voorgevormde plastic kunstnagels. Ze worden met lijm op je nagels aangebracht, op lengte geknipt en in vorm gevijld. Tot slot komt er een laagje acryl op de tip en je nagelbed.


Vorm van de nagels


Ovaal, rond, spits of vierkant, puntig: ik kan je kunstnagel alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van je smaak, lifestyle en de vorm van je nagelbed adviseer ik je een nagelvorm die perfect bij je past. Ik streef ernaar om zo dun mogelijke nagels te maken. Onder aan deze pagina vind u een foto.


Kleur van de nagels


Populair is de French Manicure. Dat zijn chique nagels met een roze nagelbed en een (fel) witte rand ook hebben we een natuurlijke wit, voor een mooie natuurlijke uitstraling. Wil je het spannender, dan kun je kiezen voor een omgekeerde French manicure, zoals een lichtblauw nagelbed met donkerblauwe rand (vrije top). Ook kan je French manicure maken met een gekleurde of glitter rand (wat normaal wit is). De French manicure stijl is minder geschikt om te lakken. Wissel je graag af met verschillende kleuren nagellak, dan adviseer ik naturel kunstnagels, zodat de lak extra mooi uitkomt. Met gekleurde gellak kan ik door-en-door gekleurde kunstnagels maken. Daarmee heb je wekenlang een perfect gekleurde set nagels, waar amper onderhoud aan is.


Nagelversiering


Nail art betekent ‘kunst op de nagel’. Voor de nagelversieringen gebruik ik, stempeltjes, steentjes, gellak, stickertjes, foli, acrylverf, enz. Je kunt één of meerdere nagels laten decoreren. Van heel eenvoudig tot extravagant. Nail art is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als alle soorten kunstnagels.


Afwerking


Ik werk kunstnagels af met een beschermende glanslaag, deze droog ik onder een led/UV lamp in 30 tot 120 seconden.


Nabehandeling


Kunstnagels kun je blijven dragen zolang  je wilt. Omdat je eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet je regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw en voeren we eventueel reparaties uit. Na de behandeling zien je nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van je natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere drie tot vier weken noodzakelijk. Voor het mooiste resultaat adviseer ik dagelijks onderhoud met nagelriemolie en handcrème.


 instyle nails leeuwarden, kunstnagels, acrylnagels, nail art, gellak, gel polish, manicure, bruidsnagels, nagelbijters, nagelstudio Leeuwarden, nagelstudio friesland, nagelstudio Groningen, Nagelstudio Stiens, nagelstudio Franeker, Nagelstudio  harlingen, nagelstudio Makkum, nepnagels, nagels leeuwarden, nails, nailart, nagels lakken, nagel voorbeelden, foto"s nagels, picture nails

Istyle Nails Leeuwarden Copyright 2010 - 2016 © All Rights Reserved www.instylenails.nl