Onderhoud nagels


Onderhoud van acrylnagels


Uw nagelstyliste heeft haar best gedaan op een set mooie kunstnagels en een nieuwe afspraak met u gemaakt. Maar houdt het daarbij op? Nee, want de volgende adviezen helpen u uw nagels thuis goed te verzorgen en mooi te houden.


1 Laat uw nagelstyliste het werk doen. Als de nagel breekt of begint te liften, maak dan een herstelafspraak. Probeer de nagel niet zelf te repareren. Bij ondeskundig lijmen kan vocht tussen de nagel en de kunstnagel dringen en infecties veroorzaken. Ga een gebroken nagel niet tapen, want ook daar kan vocht tussen komen. Maak de kunstnagel niet korter, dat verstoort het evenwicht, waardoor de nagels er grover uitzien.


2 Behandel u nagels als juwelen. Bescherm uw investering door handschoenen te dragen bij tuinieren of bij langdurige aanraking met water. Vermijd opwaartse druk op de nageltoppen. Gebruik een blikopener om deksels of doppen op te wippen en toets telefoonnummers in met de platte achterkant van een potlood of balpen. Ook is het raadzaam om met handschoenen te werken als u met ammoniak, terpentine of cillit bang werkt! Deze producten zorgen ervoor dat de acrylnagels oplossen!


3 Uw nagelstyliste heeft wellicht voorgesteld om om de dag ( vaker, als u veel in de zon ligt of gebruik maakt van de zonnebank) een top coat op de nagels aan te brengen ter voorkoming van schilferen of vergelen. Dagelijks aanbrengen van nagelriemolie is ook nodig om de nagelriemen soepel en de acryl vochtig en flexibel te houden.


4 Luister naar uw nagelstyliste. Kunt u niet besluiten welke lengte en welk type kunstnagels u zult nemen? De styliste zal u graag adviseren. Als u bijvoorbeeld veel op de computer werkt of zwaar (hand)werk verricht, zijn wat kortere nagels mogelijk de beste optie.


5 Bel af, als u ziek bent. Als u een besmettelijke huid -of nagelaandoening hebt, wacht dan met een bezoek aan de nagelstudio totdat u hersteld bent. Ga bij aanhoudende symptomen naar de dokter.


6 Let op of u ergens gevoelig voor bent. Sommige cliënten zijn allergisch voor een bepaalde stof in sommige nagelproducten. Allergische reacties kenmerken zich door roodheid, jeuk en zwelling of irritaties van ogen of mond. Verwittig uw nagelstyliste als u één van deze symptomen ontwikkelt. Zij zal nagaan op welke ingrediënten u reageert en maatregelen treffen om dit te vermijden. Zo nodig zal zij een dermatoloog adviseren. Negeer nooit een aandoening rondom de nagels.


7 De minimale leeftijd is 16 jaar of ouder! Dit ivm de hormonen die bij jonge meisjes door hun lijf gieren! Je hebt dan kans dat de nagels niet lang mooi blijven of goed blijven zitten! (lucht) Ook is het belangrijk om te vertellen wat voor sporten je beoefend. Wil je toch op jongere leeftijd nagels dan graag toestemming van de ouders. Ik geef geen garantie!


8 Haal uw kunstnagels er nooit zelf af. Als u ze niet langer wenst, ga er dan niet zelf aan plukken en trekken. Daarmee beschadigt u uw natuurlijke nagels, er scheuren dan laagjes van het nagelbed en het opnieuw laten groeien wordt een lang en pijnlijk proces. De nagelstyliste kan kunstnagels op een veilige manier verwijderen.

instyle nails leeuwarden, kunstnagels, acrylnagels, nail art, gellak, gel polish, manicure, bruidsnagels, nagelbijters, nagelstudio Leeuwarden, nagelstudio friesland, nagelstudio Groningen, Nagelstudio Stiens, nagelstudio Franeker, Nagelstudio  harlingen, nagelstudio Makkum, nepnagels, nagels leeuwarden, nails, nailart, nagels lakken, nagel voorbeelden, foto"s nagels, picture nails

Istyle Nails Leeuwarden Copyright 2010 - 2016 © All Rights Reserved www.instylenails.nl