shellac CND

Dé revolutie in nagellak


Laat uw nagels mooi verzorgen met onze shellacbehandeling. Shellac is een volledige nieuwe service! Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Het is een totaal nieuwe categorie en heeft vele voordelen. Het blijft bijvoorbeeld 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze shelpolish verstevigt uw nagels en geeft een perfecte mooie glans. Het is een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen! In onze salon gebruiken we de shellac van het merk CND. CND Shellac is door de Readers Choice Award in 2010, 2011 én 2012 uitgeroepen tot het beste gel polish product ter wereld. U kunt bij ons kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren als bijvoorbeeld de chique rode red baroness of de zachte roze clearly pink kleur. Het resultaat van een shellacbehandeling zijn sterke gekleurde glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.


Shellac is een hybride technologie, dit betekent dat het een perfecte combinatie is tussen twee ‘onderdelen’. Deze shelpolish combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak. Zo is Shellac een hypoallergene, 3-free formule.


Waar bestaat Shellac polish uit?


Solvents zorgt voor een perfecte lak applicatie

Monomers zorgt voor een uv-gel houdbaarheid

Polymers zorgt voor gemakkelijke verwijdering


Voordelen van Shellac polish


Blijft 14 dagen mooi!

Zorgt voor een ultra strakke en gladde look

Goed bestand tegen dagelijks gebruik

Het wordt aangebracht als lak

Ook geschrikt voor gel en acrylnagels

Voelt aan als gel nagels

Verwijderen zonder te vijlen

Hypoallergeen

Lange behandelingstijden zijn verleden tijd

Geen droogtijd


instyle nails leeuwarden, kunstnagels, acrylnagels, nail art, gellak, gel polish, manicure, bruidsnagels, nagelbijters, nagelstudio Leeuwarden, nagelstudio friesland, nagelstudio Groningen, Nagelstudio Stiens, nagelstudio Franeker, Nagelstudio  harlingen, nagelstudio Makkum, nepnagels, nagels leeuwarden, nails, nailart, nagels lakken, nagel voorbeelden, foto"s nagels, picture nails

Istyle Nails Leeuwarden Copyright 2010 - 2016 © All Rights Reserved www.instylenails.nl