Gelpolish

Gelpolish behandeling


Een gelpolish van InStyle Nails is ideaal wanneer je op zoek bent naar blijvend mooie nagels die ook nog eens sterker zijn en minder snel scheuren. Laat deze behandeling dan ook uitvoeren voor de mooiste nagels die ook nog eens veel langer mooi blijven.


Wanneer kiest u voor een gelpolish van InStyle Nails?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom j gebruik kan maken van een professionele gelpolish. Deze behandeling is de ideale oplossing voor de modieuze klant die bijvoorbeeld:


  • Langdurig wil genieten van haar manicure,
  • Geen afbladderende nagellak meer wil,
  • Geen kunstnagels wil dragen maar haar natuurlijke nagels wel wil verstevigen en langer wil laten groeien.


Dit maakt de gelpolish voor iedereen geschikt en zorgt ervoor dat iedere vrouw voordeel heeft van deze professionele behandeling.


Wat houd de behandeling in?

InStyle Nails werkt met de professionele polish van Magnetic Nail Design. Dit is een bewezen naam in de beautybranche en heeft jarenlang bewezen de beste kwaliteit producten te leveren voor de nagelbehandelingen. Tijdens de behandeling worden de volgende werkzaamheden verricht:


  • Allereerst worden je nagels mooi in vorm gevijld.
  • Vervolgens worden je nagelriemen ook verzorgd. Daarbij moet je denken aan het terugduwen van de nagelriemen.
  • Nadat dit netjes is gedaan worden de nagels ontglanzend gemaakt met een blokvijl. De nagels mogen namelijk niet glanzen, anders hechten de producten niet aan de nagel. Ook worden de nagels op deze manier mooi egaal gemaakt voor een optimaal resultaat.
  • De zogenaamde Bond kan nu worden aangebracht. Dit is een hechtingslaag van de Gelpolish op de nagel.
  • Vervolgens wordt er een Base/Top Coat aangebracht, het is ook mogelijk te kiezen voor een rubber base, dit is sterker. beide worden er 2 lagen van aangebracht en ook na elke laag onder de lamp uitgehard.
  • Daarna komen er 2 lagen kleurlak op waarvan ook elke laag weer wordt uitgehard onder de lamp.
  • Vervolgens komt er tot slot nog 1 laag Base/Top Coat overheen, die ook uitgehard wordt in de lamp. Als afsluiting van de behandeling verzorg ik de nagelriemen met een professionele nagelriemolie.


InStyle Nails voor de mooiste gelpolish in Leeuwarden!

Wilt je langer plezier hebben van uw manicure of je nagels eenvoudig versterken? Dan bent je bij InStyle Nails aan het juiste adres voor onze professionele gelpolish behandeling. De polish met de Base/Top Coat blijft +/- 2 weken zitten, kiest u voor een rubber base dan blijft de lak +/- 3 á 4 weken zitten.

instyle nails leeuwarden, kunstnagels, acrylnagels, nail art, gellak, gel polish, manicure, bruidsnagels, nagelbijters, nagelstudio Leeuwarden, nagelstudio friesland, nagelstudio Groningen, Nagelstudio Stiens, nagelstudio Franeker, Nagelstudio  harlingen, nagelstudio Makkum, nepnagels, nagels leeuwarden, nails, nailart, nagels lakken, nagel voorbeelden, foto"s nagels, picture nails

Istyle Nails Leeuwarden Copyright 2010 - 2016 © All Rights Reserved www.instylenails.nl