Professionele nagelstyling


Ga in style en laat je nagels schitteren ... 


Acrylnagels 


Acrylnagels

Heb je eerder kunstnagels gehad? Dan weet je wat je ongeveer kunt verwachten in de nagelstudio. Mocht je voor het eerst naar de studio komen voor je nagels, dan zult je je ogen uitkijken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je nagels een nieuw uiterlijk te geven.

Wat is acryl?
Acryl is een poeder, (wit, doorzichtig of bijvoorbeeld een kleur) dat in combinatie met vloeistof (liquid) uithard aan de lucht. Het is hiermee mogelijk om de natuurlijke nagel een versteviging (overlay) te geven, maar ook om een verlenging te maken. Hierbij maak ik gebruik van tips of sjablonen.


Vorm van de nagels  

Ovaal, rond, spits of vierkant, puntig: ik kan je kunstnagels alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van je smaak, lifestyle en de vorm van je nagelbed adviseer ik je een nagelvorm die perfect bij je past. Ik streef ernaar om de nagels zo dun en natuurlijk mogelijk te maken.


Eerste behandeling

Bij de eerste behandeling kunt je kiezen uit een 'witte' french manicure, babyboom of een verlenging met gelpolish. Ook kunt je kiezen voor nailart; zoals steentjes, stamping art, glitters, stickertjes, foil enz. De nagels worden afgewerkt met een top coat, hoog glans of een stoere matte top. De eerste behandeling duurt ongeveer 80 minuten.

En dan..
De nagels groeien na de behandeling gewoon door, en daarom is het raadzaam om ééns in de drie á vier weken langs te komen voor een nabehandeling. Hierbij vijl ik het oude product dun en zet ik er een nieuw laagje op. Hierbij kan natuurlijk voor een ander kleurtje en design gekozen worden.

Hoe behandel ik mijn nagels?
Hoewel de nagels heel stevig lijken, is het natuurlijk een breekbaar product. Behandel je nagels daarom ook met zorg, en niet als gereedschap. Enkele tips op een rij:

- Verzorg je nagelriemen tweemaal daags met nagelriemolie.
- Verzorg je nagels en handen met een handcreme.
- Gebruik je nagels niet om verpakkingen open te maken, of blikjes te openen.
- Ga niet aan je nagels pulken.
- Tik niet met de nagels op een harde ondergrond. Hierdoor tikt je lucht onder de nagels.

Producten
In de studio werken we alleen met duurzame producten zoals Magenetic waarvan we weten dat ze perfect zijn voor de mooiste nagels.


Verder..

Zoek niet langer naar een goede handcreme, scrub of nagelriemolie of goede vijl deze zijn bij ons verkrijgbaar.


  •  Intens Cuticule Cream 10ml €10,00 50ml €21,50 150ml €49,50
  •  Nagelriemolie Magnetic 7,5ml €8,00 15ml €12,00
  •  Seduction Nourishing Cuticle oli 15ml €12,50
  •  Seduction Delicatie Hand Lotion 50ml €13,00
  •  Handcréme BCL Critical Repair Créme 89ml €13,50 200ml €26,50
  •  BCL Bodybutter €10,00 op=op! 
  •  Magenetic nagelvijl €4,50