Professionele nagelstyling


Ga In Style en laat je nagels schitteren ... 


Natural Nail Treatments/BiaB behandeling voor uw natuurlijke nagels!


Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet, want er is nu een nieuwe behandeling die u kan helpen uw natuurlijke nagels te laten groeien, voeden, herstellen, verstevigen en een mooiere c-curve te laten ontstaan! 


'Blushes By Seduction' van Magnetic is een nieuwe generatie Flexibele gel, deze behandeling wordt  gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem. De formule van deze producten is bijzonder en bekend is om zijn onwijs sterke hechting. De Blushes zijn er in maar liefst 12 verschillende zacht roze/nude tinten, er hoeft dan ook niet perse een kleur gelpolish over heen.


Blush (ook wel bekend als BiaB = builder in a bottle) is een flexibele versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen en mee buigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt ook in op diepte van de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd wordt. Dit voorkomt dat er onychoschisis (schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije rand) ontstaat. Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging. De gel is selfpinchend, dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels (indien er geen/weinig natuurlijke c-curve aanwezig is) wel in een c-curve gevormd zullen worden. Dit heeft als resultaat dat uw nagels per behandeling steeds slanker en smaller zullen ogen. En een bijkomend voordeel is dat nagels met c-curve veel sterker zijn dan nagels zonder c-curve.


De enige beperking met deze behandeling is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden, maar de nagels kunnen wel mooi mee groeien tot 3 mm over de vingertop. Dit is dus ideaal voor shorties!


Natural Nail Treatment

Uw nagelriemen worden eerst door middel van een Manicure verzorgd. De manicure is geschikt voor alle type nagelriemen en hierdoor worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd door middel van freesbitjes met een elektrische frees en een manicure schaartje. Daarna prepareren wij uw nagels voor de applicatie van de Blush, dit wordt nagel voor nagel aangebracht en zal uw nagels mooi egaliseren. Tot slot wordt er (indien gewenst) een gelpolish kleur aangebracht en worden uw nagels afgelakt met een matte of glanzende topcoat. En uiteraard mag de heerlijke nagelriemolie en handlotion aan het eind van de behandeling niet ontbreken.


 • €60 Natural Nail Treatment (manicure en versteviging met Blush, met verwijderen oud product)
 • €7,50 Thin French 
 • €5 Gelpolish kleur 
 • €25 Geheel verwijderen Blush + Seal and protect behandeling


Behandeltijd is 60-80 min.


Nazorgproducten:


 • Long Lasting Nagelvijl €4,50
 • Cuticule Oil Magnetic 7,5ml €8,00 15ml €12,00
 • Seduction Cuticule Oil 15ml €12,50
 • Seduction Delicate Hand Lotion 50ml €13,00, 250ml €32,50
 • Seduction Hand Rich Cream & Mask 250ml €32,50
 • Seduction Intense Cuticule Cream 10ml €10,00, 50ml €21,50, 150ml €49,50  
 • €49,50 Seduction Hand Scrub 250ml


Let op: Natural Nail Treatments zijn geen nagelverlenging, maar een naturel, French manicure of gekleurde nagelversteviging! 


Let op: Stapt u over van kunstnagels op de Natural Nail Treatments dan is het aan te raden om de nagels de eerste 2 tot 4 maanden erg kort te houden en om de 4 werken een nieuwe behandeling in te plannen. Dit geeft uw nagels voldoende tijd om aan te sterken en te wennen aan het nieuwe product.


Onderhoudsadvies: Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling hitte (sauna, zonnebank, bad) en gebruik elke dag minimaal 2x hoogwaardige nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd blijven, stimuleert de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorgt voor optimale hechting van het product.